Over ons

Wij zijn Marsha Outhuis en Dennis van der Meer. Sam, Cas en Cris zijn de kinderen van Dennis. Beide zijn wij werkzaam op een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen in Alphen aan den Rijn.

Door het stoppen van het bedrijf van onze ouders/schoonouders, zijn wij in de gelegenheid gesteld om onze droom te verwezenlijken. We pakken deze kans dan ook met beide handen aan. In 2015 zijn we begonnen met het maken van plannen en het uitschrijven van onze droom. We hebben regelmatig contact gehad met andere zorgkwekerijen/boerderijen, de gemeente benaderd en informatie ingewonnen bij andere zorgaanbieders. In 2016 zijn wij gestart en hebben wij de eerste jongeren ontvangen en hopen hen en met hen vele anderen te mogen helpen.

Limonium

De Florahoeve is nieuw, maar staat op de plaats van het bedrijf van de ouders van Dennis. Zij hebben hun leven lang hard gewerkt met verschillende soorten bloemen. Van rozen en tulpen tot de laatste jaren met het bloemsoort Limonium. Het harde werken heeft nu plaats gemaakt voor rust en hobby. De woning van Piet en Willy staat bij het bedrijf en zij blijven betrokken bij de Florahoeve als vrijwilligers.